Menü Bezárás

Újdonság a piacon – masszív nyomott fatábla kültérre is! Garanciával!

Rengeteg energiát fektetünk új technológiák kidolgozásában. A cégünknél több mérnök és szakember dolgozik, de igény esetén külsős laborokkal, műhelyekkel is együtt dolgozunk, hogy egy-egy problémakört kidolgozzunk.

2013-ban így dolgoztuk ki a tükör ezüst papír digitális nyomtatását:

Egy pár évvel ezelőtt kidolgoztunk egy olyan UV védett, karcálló táblás alapanyagot, aminek a fa magja adja a kedvező fizikai tulajdonságokat (mérettartó, nagy szilárdságú, viszonylag könnyű), és egy olyan bevonatot sikerült kifejlesztenünk, amit tökéletesen tudunk UV technológiával nyomtatni. Ezen termékünket 3-CPO után szabadon PRCWP-nek neveztünk el: Nyomtatható-Érdes-Kompozit-Fa-Tábla. A felületét érdesnek képeztük ki, hogy a komolyabb igénybevétel során keletkezett apró karcok ne látszódjanak meg rajta. Ez a technológia tökéletesen működik azóta is.

Szeretjük a fát, mivel az erezete különlegessé teszi az összes olyan terméket, amit belőle csinálunk. A PRCWP esetén a külső héj teljesen lefedi a fa erezetét. Szerettünk volna egy olyan költséghatékony PRCWP-hez hasonló terméket, ahol látszik a fa erezete és a nyomat egy erősebb védelmet kap.

Jelentem sikerült. Megtartottuk a famagot, így a fa összes kedvező tulajdonságával számolhatunk. A nyomat a farostok közé kerül, és erre visszük fel a bevonatot, amely tökéletesen átlátszó és a felületét érdessé alakítottuk ki, hogy a nagy igénybevétel során se látszódjanak rajta az apró karcok.

A folyamatos innováció rengeteg energiát emészt fel, de megéri, mivel olyan újdonságokat tudunk az ügyfeleinknek kínálni, amit addig a piacon nem tudtak elérni. Ez által ők is új termékeket tudnak fejleszteni vagy javítani a meglévő termékeiket.

Mihez ajánljuk?

Elsősorban nagy igénybevételnek kitett kültéri felületek kialakítására pl. sportpálya palánk, asztal felületek, ülő felületek, bútor gyártás, falburkolat, kültéri tartós displayek, játszótéri játékok stb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük